بیم دتکتور

بیم دتکتور

راه های جلوگیری از آتش سوزی در خانه ها

آتش سوزی های کوچک می توانند به بروز جراحات شدید و صدمات گسترده در املاک و اموال منجر شوند.

با دنبال کردن چند اقدام ساده و حفظ سطحی پایه از هشیاری می توانید خطر بروز آتش سوزی در خانه خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

دوازده نکته زیر به شما کمک  خواهد کرد تا خانه و خانواده خود را ایمن نگاه دارید.

۱٫در تک تک طبقات خانه آلارمهای هشدار دهنده دود نصب کرده,آنها را عاری از گرد و غبار نگاه داشته و هفته ای یک بار آنها را امتحان کنید.سعی کنید آلارم های هشدار دهنده ده ساله بخرید وگرنه مجبور می شوید هر سال باتری آلارمها را عوض کنید.

۲٫یک برنامه واکنش در زمان آتش سوزی تهیه کنید تا همه افرادی که در خانه شما هستند بدانند در صورت وقوع آتش سوزی چگونه باید فرار کنند.

۳٫خروجی های خانه خود را عاری از موانع حفظ کنید تا افراد بتوانند در صورت وقوع آتش سوزی از آنها فرار کنند,مطمئن شوید که ساکنان می توانند به آسانی کلید در و پنجره های خانه را پیدا کنید 

۴٫در آشپزخانه خیلی مراقب مراقب باشید حوادث حین آشپزی به بروز ۵۹% آتش سوزی های خانه ها  منجر شده اند.هرگز کودکان را بدون سرپرست در آشپزخانه تنها رها نکنید.

۵٫اگر با روغن داغ آشپزی می کنید خیلی مراقب باشید,اگر از سرخ کن های برقی استفاده نمی کنیدخرید آنها را در دستور کارتان قرار دهید.

۶٫هرگز شمع های روشن را رها نکنید و بروید و مطمئن شوید که روی جا شمعی مناسب و روی یک سطح مقاوم در برابرحرارت به دور از مواد قابل اشعال قرار داشته باشند.

۷٫مطمئمن شوید که ته سیگارها را به طور کامل خاموش کرده باشید و با دقت تمام آن ها را دور بیاندازد.

۸٫بار اضافی روی پریزهای برقی وارد نکنید.به یاد داشته باشید یک پریز,یک دو شاخه.

۹٫کبریت  و فندک ها را دور از دسترس کودکان قرار دهید 

۱۰٫هنگامی که خسته هستید یا مشروب نوشیده اید خیلی مواظب باشید نیمی از تمام موارد فوت در آتش سوزی های خانگی بین ساعات ۱۰ شب تا ۸ صبح روی می دهند.

۱۱٫تلوزیون یا سایر دستگاه های برقی را روی حالت استند بای یه آماده به کار رها نکنید چون می تواند به بروز آتش سوزی منجر شود.اگر از دستگاه های برقی خود استفاده نمی کنید همیشه آنها را خاموش کرده و سیستم برقشان را از پریز بکشید.

۱۲٫هرگز در تخت خواب سیگار نکشید. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *